Onderhoudsschema

schoonmaker

Beste sportvrienden,

De laatste zomerklussen rond de baan staan voor de deur!!

Rondom de combi-baan aan het Nilantspad moet er regelmatig klein onderhoud worden gepleegd om het geheel netjes te houden.

Op het onderstaande schema kun je lezen of je één van de gelukkigen bent die in de komende maanden rondom onze prachtige baan mag harken/schoffelen of vegen. Dit werk staat los van de schoonmaakwerkzaamheden IN het clubgebouw o.l.v. Regina/Rita.
ALLE LEDEN zullen worden ingeschakeld en ik ga er van uit dat de opkomst weer goed is. Samen moeten we de club aan het draaien houden en samen met Iphitosleden ook het sportcomplex “gezond” en netjes houden.
2x per maand gaan we met een groepje aan de slag.

We beginnen om 9.30 en stoppen om 11.30. Tussendoor wordt er uiteraard voor koffie /thee of fris gezorgd. Of ondergetekende of Fons Kortman is aanwezig om aan te geven wat er moet gebeuren.

Als je thuis een schoffel hebt, neem die dan voor alle zekerheid mee. We hebben wel wat materiaal, maar misschien niet genoeg.

BELANGRIJK : ALS JE NIET KUNT KOMEN OP DE INGEPLANDE DAG, RUIL DAN MET IEMAND UIT EEN ANDERE GROEP.
Het is immers ontzettend vervelend en ongezellig als 2 of 3 leden de klus voor die dag moeten opknappen.

Onderstaande lijst is zonder telefoonnummers. Deze zijn bij de secretaris op te vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-10299940.

Alvast bedankt voor jullie medewerking,

Fons Kortman en Herrie Damhuis

Dit is de PLANNING voor de komende maanden:

hark-en veegschema sept-nov-16 zonder tel-nrs v2