Leren schaatsen

Heb jij ook zin om bij de ijsclub te komen leren schaatsen.
Je kunt nu 3 keer gratis bij onze ijsclub trainen. Als er natuurijs is op onze nieuwe baan aan het Nilantspad anders op de binnenbaan in Enschede.
Vrijblijvend, zonder enige verplichting.
Als je begint met onze trainingen leer je de basisbeginselen van de schaatssport onder leiding van een deskundige trainer. Omdat vooral beginnende schaatsers moeite kunnen hebben met de grootte van de baan is er de mogelijkheid de training te volgen op de kleine binnenbaan. Hier kunnen alle oefenvormen van het schaatsen prima worden aangeleerd.
Bij gebleken geschiktheid kun je doorstromen naar de beginnersgroep. En daarna natuurlijk naar de gevorderden….
Als je kennis wil maken met die leuke schaatssport, dan ben je van harte welkom..! Dit kan
tijdens de reguliere training op maandag op de baan in Enschede of als er natuurijs op de baan aan het Nilantspad. Wel moet je dit vooraf even doorgeven.
Nadere informatie over deelname en opgave voor de trainingen kun je verkrijgen bij Gerard Kortman, tel. 053-5386720 of meld je direct aan via het aanmeldingsformulier.