Obligatielening

Bijgevoegd is een informatiebrief over de obligatielening die de Stichting MAN gaat uitbrengen vanaf 1 februari a.s. Hierin wordt uitgelegd wat de doelstelling hiervan is.

Met z'n allen willen we graag het nieuwe clubgebouw realiseren. Hiervoor zullen we deze zomer vele handjes nodig hebben van jullie als leden. Maar daarnaast is het ook van belang dat we de kosten zo laag mogelijk houden van deze investering.
Gelukkig krijgen we een subsidie bijdrage van de provincie (€ 100.000,00) en met bijna volledige zekerheid ook van Leader (een subsidiepot voor plattelandsontwikkeling). Hierbij mogen we rekenen op een bedrag van tussen € 70.000,00 en € 90.000,00. Daarnaast zullen de drie verenigingen uit eigen kas een bijdrage inbrengen en er zal ook geld geleend moeten worden. De geldelijke lening willen we zo laag mogelijk houden. Vandaar dat wij jullie als leden oproepen om 1 of liefst meer obligaties te kopen. Bovendien kunnen jullie ook in jullie omgeving vragen (familie, kennissen, buren, vrienden, etc.) ook obligaties te kopen voor dit goede doel.
Zoals jullie weten is sparen op dit moment niet interessant. Je krijgt hoegenaamd geen rente. Ook bij het kopen van obligaties krijg je geen rente, maar je hebt hierbij wel de voldoening dat je een goed doel hiermee ondersteund en dat is meer waard dan een beetje rente.
Na verloop van tijd krijg je het ingelegde bedrag uiteraard terug, zoals in bijgaande brief is beschreven.

Dus, heb je nog ergens geld staan, waar je op dit moment niets mee doet, denk er dan eens over na dit om te zetten in obligaties.
En natuurlijk, maak je omgeving enthousiast.

En waarschijnlijk is je omgeving al enthousiast geworden van het prachtige ijs op onze combibaan. Met ook een multifunctioneel clubgebouw erbij wordt het genieten van ijsperiodes zowel voor schaatsers als voor niet-schaatsers nog veel groter.
We hopen nog één of misschien twee extra dagen op onze baan te kunnen schaatsen. Mocht dat er niet meer in zitten, dan wil ik bij deze alle vrijwilligers, die geholpen hebben in deze natuurijsperiode, alvast hartelijk bedanken voor hun inzet. Zonder vrijwilligers geen ijs!

Met vriendelijke groet,

Theo Holtmaat, voorzitter

Klik hier voor de informatiebrief over de obligatielening.

Klik hier voor de prospectus.

Klik hier voor het reglement.

Klik hier voor het deelnameformulier.

clubhuis